O Z N A M __ P R E __ Z Á K A Z N Í K O V - z dôvodu čerpania dovolenky budú objednávky prijaté 23.júla.2021 po 12:00 hodine, vybavené postupne po 2. auguste 2021. Ďakujeme za pochopenie.

Lavazza Qualita Oro zrnková káva

5,30 € –27 %
lavazza qualita oro zrnkova kava
5,30 € –27 % 3,85 € 3,21 € bez DPH 1,54 € / 100 g

Zvoľte variant

káva pre skutočných labužníkov (100% Arabika)

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

hmotnosť: 250 g
Skladom (7 ks)
5,30 €
3,85 €
3,21 € bez DPH

Podrobný popis

Lavazza Qualita Oro zrnková káva

Zrnková káva Lavaza Qualita Oro je vynikajúcou zmesou pre skutočných labužníkov kávy, ktorí uprednostňujú jemnú kávu. Táto káva je vyrobená zo zmesi najlepších zŕn arabiky zo Strednej a Južnej Ameriky (100%). Káva má lahodnú bohatú arómu a nenápadnú sladkastú chuť s miernou kyslosťou. Qualita Oro je právom považovaná za jednu z najlepších zmesí Lavazza, ktorej chuť a aróma sú veľmi nezabudnuteľné a túto úžasnú kávu si nepomýlite s inou.


Príprava
 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

 

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Dodatočné parametre

Kategória: Lavazza
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: