Lavazza Expert Gusto Pieno zrnková káva - 1 kg

Kód: 15877
10,49 € 8,74 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

s príjemnou chuťou s tónmi vzácnych drevín a pevným krémom

  • zmesou kávových zŕn Arabica a Robusta z Afriky, Ázie a Južnej Ameriky
  • káva prešla stredným pražením, ale intenzita je vysoká
  • vhodná pre espresso, caffé crema alebo obyčajnú čiernu kávu

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Expert Gusto Pieno zrnková káva - 1 kg

intenzita - 9/10

Zmes s intenzívnou arómou a pevným krémom, to je L avazza Expert Gusto Pieno . Skladá sa z kávových zŕn Arabica a Robusta z Afriky, Ázie a Južnej Ameriky. Intenzívna chuť, lahodná a jedinečná

Lavazaz Expert Gusto Pieno je stredne pražená. Tieto zrná sú vynikajúce na dlhodobé skladovanie v kávovare. Vôňa a silné arómy zostávajú v fazuli dlho kvôli vysokej intenzite.

Lavaza Gusto Pieno je káva talianskej kvality, ako sme u Lavazzy zvyknutí. Lavazza sa snaží vyrobiť perfektnú kávu. Tieto kávové zrná sú vynikajúce pre espresso, caffé crema alebo obyčajnú čiernu kávu.


Príprava
 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: