(IT) Lavazza Caffé Crema Classico zrnková káva - 1 kg
Kód: 13499Podrobný popis
Lavazza Caffé Crema Classico zrnková káva - 1 kg
Lavazza Crema Classico je celozrnná káva, ktorá spája tradíciu a modernosť a ponúka vynikajúcu chuť a arómu, ktorá uspokojí každého milovníka kávy. Skladá sa zo zmesi vysokokvalitných zŕn Arabica a Robusta, ktoré zabezpečujú bohatú, plnú chuť a intenzívnu cremu. Táto káva sa vyznačuje vyváženou, mierne sladkou čokoládovou nôtou a miernou kyslosťou, čo vytvára harmonickú chuťovú kompozíciu ideálnu na prípravu espressa a iných kávových nápojov.
Lavazza Crema Classico je káva s jemnou, no zároveň plnou chuťou, ktorá sa perfektne hodí do espressa aj tradičných metód prípravy. Balenie s hmotnosťou 1 kg je ideálne na použitie doma, v kancelárii alebo v reštaurácii a vďaka baleniu si zachováva čerstvosť zŕn. Táto káva spája jednoduchú prípravu s pôžitkom z intenzívnej chuti a ponúka jedinečný kávový zážitok v každej šálke.
Príprava
Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.
Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.
O výrobcovi
Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.
Dodatočné parametre
Kategória: | Jedlo a Nápoje |
---|---|
EAN: | 8000070027411 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.