Barilla Alla Genovese Pesto na cestoviny - 190 ml (200g)
Kód: 69697Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Barilla Alla Genovese Pesto na cestoviny - 190 ml (200g)
https://www.barilla.com/de-at/produkte/pesto/pesto/pesto-alla-genovese
Jemné bylinky vždy zohrávali dôležitú úlohu v ligúrskej kuchyni. A tak niet divu, že v prístavnom meste Janov vzniklo jedno z najznámejších pesto: Pesto Genovese. Okolo prvého receptu na túto jednoduchú, ale lahodnú zelenú omáčku kolujú legendy. Jedno je isté: z Janova pesto dobylo svet. Ako mnohé talianske jedlá obsahuje len niekoľko ingrediencií, ako je bazalka, Parmigiano Reggiano a cesnak. Pre naše PESTO Barilla alla Genovese používame iba čerstvú, udržateľne pestovanú taliansku bazalku a Parmigiano Reggiano DOP – a môžete to ochutnať
- Vhodné pre bezlepkových užívateľov. VYTVORTE SI LAHODNÉ CESTOVINOVÉ JEDLÁ: Dobre sa hodí k takmer akýmkoľvek druhom cestovín, aby ste pre vás a vašu rodinu pripravili autentické talianske jedlo.
- ŽIVINY: Pripravené podľa domáceho talianskeho receptu, obsahuje všetky prírodné zložky, BEZ PRIDANÝCH KONZERVANTOV.
- INŠPIRUJTE SA BARILLOU: Vychutnajte si celý rad cestovín a omáčok na cestoviny BARILLA, špagety BARILLA, celozrnné cestoviny BARILLA, strukovinové cestoviny BARILLA, bezlepkové cestoviny BARILLA a bio cestoviny BARILLA. Omáčka BARILLA Pesto, omáčka BARILLA Arrabbiata, omáčka BARILLA Basilico, omáčka BARILLA Bolognese, omáčka BARILLA Ricotta, omáčka BARILLA Napoletana a ďalšie.
Zloženie: slnečnicový olej, čerstvá bazalka 30%, tymián indický, CHOP 5% (mlieko), kukuričná vláknina, sušená srvátka, príchuť telefón (mlieko), regulátor kyslosti: kyselina mliečna, cesnak. Proteín, extra panenský olivový olej, cukor a stopové množstvá extraktu z orechov. Po otvorení skladujte v chladničke 5 dní. Spotrebujte do: pozri viečko.
Dodatočné parametre
Kategória: | Jedlo a Nápoje |
---|---|
EAN: | 8076809513753 |
EAN: | 8076809545396 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.