(DE) Griessonn Soft Cake Strawberry piškóty s ovocnou náplňou - 300 g
Kód: 67584Podrobný popis
Griessonn Soft Cake Strawberry piškóty s ovocnou náplňou - 300 g
Vzdušný, ľahký jahodový sen. S Griesson Soft Cake Strawberry môžete zažiť klasické pečivo s mimoriadne letnou príchuťou. Lahodné jemné pečivo je poliate najlepším jahodovým želé a zaliate najjemnejšou tmavou čokoládou. Harmonické potešenie pripomínajúce leto a sezónu jahôd.
Zloženie: Glukózovo-fruktózový sirup, cukor, jahodová šťava z koncentrátu jahodovej šťavy (12,8%), PŠENIČNÁ múka, kakaová hmota°, tekuté CELÉ VAJECKO (6%), palmový tuk, kakaové maslo°, stabilizátor (sorbitolový sirup), PŠENIČNÝ ŠKROB , želírujúca látka (pektín), okysľovač (kyselina citrónová), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselín, lecitíny (SÓJA)), tapiokový škrob, arómy, kypriace látky (hydrogenuhličitan amónny, hydrogenuhličitan sodný), regulátor kyslosti (monosodium citrát), kuchynská soľ. Môže obsahovať stopy: ORECHOV (CH: LIESKOVÉ ORIEŠKY, MANDLE), MLIEKA. °Certifikované Rainforest Alliance. Viac na ra.org
Nutričné hodnoty na 100g :
Energetická hodnota: 381,00 kilokalórií (kcal) Energetická hodnota: 1 607,00 kilojoulov (kJ) Tuky: 10,00 tuky, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,00 sacharidy: 69,00 sacharidy, z toho cukry: 52,00 vláknina: 2,00 bielkoviny: 5,5 bielkoviny.
Dopravné označenie :
Jemné pečivo s ovocnou náplňou (s jahodovou šťavou z koncentrátu jahodovej šťavy) (55 %) a čokoládou (17 %).
Návod na skladovanie a používanie :
Chráňte pred teplom. Skladujte v suchu. Spotrebujte do: pozri bočnú záložku.
Poradenstvo pre alergikov :
Obsahuje: Pšenica a výrobky z pšenice (obilniny obsahujúce lepok), vajcia a vaječné výrobky, sója a sójové výrobky, orechy a výrobky z nich, mlieko a mliečne výrobky (vrátane laktózy)
Ďalšie informácie :
Obsahuje: Stabilizátor (STABILISER)
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrovinky |
---|---|
EAN: | 4001518115817 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár