Nimm2 Lach gummi Shakies cukríky - 225 g

1,39 € 1,16 € bez DPH 0,62 € / 100 g
Skladom (3 ks)

ovocné želé s odtučneným mliekom obohatené vitamínmi

nemecko-mapa nimm_2_365

Detailné informácie

Podrobný popis

Nimm2 Lach gummi Shakies cukríky - 225 g

Smejúce sa žuvačky Nimm 2 od Storcku sú obzvlášť jemné gumené cukríky a sú vyrobené z ovocnej šťavy a odstredeného mlieka. V príchutiach citrón, malina, čučoriedka, jahoda, záhradné ovocie a broskyňa-mučenka.

Nimm2 je obľúbený u malých aj veľkých od roku 1962 a patrí k najznámejším sladkostiam v Nemecku! Rodina značiek sa neustále rozrastá a verí heslu „Vitamíny a oblátky“, svet nimm2 ponúka šťastné papanie v každej situácii.

Informácie o skladovaní:  Chráňte pred teplom a vlhkosťou.

Alergény
Mliečne alebo laktózové

Vitamíny:

Vitamíny na 100 g

% referenčná výživová hodnota (NRV) na 100 g

Biotín 50 µg 100
Vitamín B6 1,5 mg 107
Vitamín B12 2,2 µg 88
Vitamín E 10,3 mg 86
Pantotenát vápenatý 7,4 mg 123
Nikotínamid 15,6 mg 98

Zloženie: glukózový sirup, cukor, zvlhčujúci sorbitolový sirup, sušené odstredené mlieko príchute, hydrolyzovaný mliečny proteín, farbiace koncentráty (čierna mrkva, spirulina), niacín, vitamín E, kyselina pantoténová, vitamín B6, farbiace extrakt z kurkumy, biotín, vitamín B12, poťahovacie látky (karnaubský vosk, včelí vosk, biely a žltý). Nutričné hodnoty na 100 g: Energetická hodnota: 323,00 kcal (kcal) Energetická hodnota: 1 371,00 kilojoulov (kJ) Tuk: 0,20 Tuk, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,20 Sacharidy: 75,00 Sacharidy, z toho cukry: 49, 90 Bielkoviny: 5,80 Soľ: 0,26 Niacín: 15,60 Vitamín E: 10,30 Kyselina pantoténová: 7,40 Vitamín B 6, Pyridoxín: 1,50 Biotín: 50,00 mikrogramov Vitamín B 12, Kyanokoblamin: 2 , 20 mikrogramov

Nutričné ​​hodnoty na 100 g
energetická trieda: 
1371 kJ / 323 kcal
tuk: 0,2g
z toho: nasýtené mastné kyseliny: 0,2g
sacharidy: 75,0g
z toho cukry: 49,9g
proteín: 5,8g
soľ: 0,26 g

Referenčné množstvo pre priemerné

balenie pre dospelých (8400 kJ / 2000 kcal) obsahuje 8 dávok

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: