Lavazza Tierra Bio - Organic for Planet 100% Arabica mletá káva - 180 g

3,89 € 3,24 € bez DPH 2,16 € / 100 g
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
30.11.2022

s ovocným nádychom

  • s chrumkavou, jemnou chuťou
  • po uvarení v nej cítime príjemné sladké tóny ovocia
  • intenzita chuti 6/10

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Tierra Bio - Organic for Planet 100% Arabica mletá káva - 180 g

Lavazza Tierra for Planet je kvalitná káva, ktorá je dokonalou kombináciou skvelej chuti a udržateľnosti. Táto káva je vyjadrením úcty k prírodnému prostrediu a tvrdej práci človeka. Lavazza Tierra for Planet je zmes organickej arabiky z Afriky, Strednej a Južnej Ameriky, kde nadácia Lavazza učí producentov kávy poľnohospodárske techniky, ktoré pomáhajú zvládať klimatické zmeny.


Príprava
 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

 
 

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Balenie iTierra! Bio - Organic For Planet je navrhnutý tak, aby podporoval recykláciu, je vyrobený z homogénneho plastu (PP / PE) a možno ho odovzdať do zberu plastov 

Dodatočné parametre

Kategória: Lavazza
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: