Záruka 04/2023! Choko Crossies Zartbitter horké čokoládové pralinky - 150 g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Choko Crossies Zartbitter horké čokoládové pralinky - 150 g
ľahké, chrumkavé vločky v tmavej čokoláde
- z horkej čokolády (74 %)
- s kukuričnými lupienkami (26 %)
Nechajte to chrumkať! Ľahké, chrumkavé vločky v tmavej čokoláde, to je naša jemne horká, chrumkavá alternatíva od CHOCO CROSSIES®! Kombinácia čokolády a chrumkavosti znamená, že sa vo vašich ústach naozaj niečo deje. A keďže žiadna crossie nie je svojím tvarom rovnaká, každá chrumkavá pralinka sa stane jedinečným chrumkavým zážitkom. Vždy čerstvé a chrumkavé. V uzatvárateľnej skladacej krabičke (150 g) zaistia dve čerstvo uzavreté vrecká po 75 g, že lahodné CHOCO CROSSIES® možno zámerne porciovať a chrumkavé pralinky zostanú vždy čerstvé.
Zloženie: kakaová hmota (34,5%), cukor, kukuričné lupienky (kukurica, cukor, soľ, EXTRAKT Z JAČMENNÉHO SLADU), kakaové maslo, ČISTÝ MASLOVÝ TUK, SUŠENÉ ODTUŽENÉ MLIEKO, SROVÁTKY, emulgátor lecitíny. Môže obsahovať: SÓJU a ORECHY.
Môže obsahovať stopy mandlí, pšenice a sóje.
Nutričné hodnoty
Nutričné hodnoty | |
---|---|
na 100 g | |
Energia | 2112 kJ / 505 kcal |
Tuk | 26,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 14,9 g |
Sacharidy | 57,0 g |
z toho cukry | 33,4 g |
Proteín | 6,8 g |
Soľ | 0,72g |
Uchovávajte na chladnom, suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.
UTZ Certified je celosvetový program a označenie pre trvalo udržateľné pestovanie kávy, kakaa a čaju.
Jeho hlavným poslaním je vytvoriť svet, v ktorom je trvalo udržateľné poľnohospodárstvo normou. Program UTZ pomáha pestovateľom zavádzať lepšie poľnohospodárske metódy, viesť svoje hospodárstva výnosnejšie a tým im umožňuje lepšie sa starať o svoju rodinu a životné prostredie. Priemysel tak môže investovať do trvalo udržateľnej výroby a zákazníci dôverovať produktom, ktoré kupujú a zároveň prispievať k lepšej budúcnosti.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrovinky |
---|---|
Záruka: | 04/2023 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.