Ricola Holunderbluten bylinné cukríky bez cukru - 75 g
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ricola Holunderbluten bylinné cukríky bez cukru - 75 g
Ricola využíva kríkový kvet, pre ktorý poznáme toľko mien, ako harmonický doplnok blahodarnej bylinnej zmesi 13 švajčiarskych horských bylín. Výsledkom sú osviežujúco ovocné bazové cukríky bez cukru. Upokojujúca a osviežujúca pochúťka.
Osvedčený tajný recept od roku 1940
Ricola Herbal ohne zucker obsahuje silu 13 bylín. Klasika medzi produktmi Ricola sa vyznačuje jemnou bylinkovou chuťou. Ricola mieša 13 cenných liečivých bylín pre túto bylinnú špecialitu zo Švajčiarska podľa rovnakej receptúry od roku 1940: Spotrebitelia oceňujú zmes beagle, bazového kvetu, rozrazilky, mäty piepornej, šalvie, marshmallow, tymiánu, dámskeho plášťa, horehounda, rib slez na prechladnutie, kašeľ a zachrípnutie.
Byliny pre tento chutný bylinný cukrík sa vo švajčiarskej horskej oblasti pestujú podľa biologických princípov bez použitia chemických pesticídov.
- Produkt obsahuje viacsýtne alkoholy, ako je izomalt, sorbitol, sorbitolový sirup. Nadmerná konzumácia môže mať laxatívny účinok
- Výrobok je považovaný za bezlepkový podľa Codex Standard a je vhodný pre ľudí s intoleranciou lepku
- Výrobok sa považuje za bezlaktózový v súlade so švajčiarskym nariadením o informáciách o potravinách (LIV) a je vhodný pre ľudí s intoleranciou laktózy
Zloženie:
sladidlo (izomalt), okysľovač (kyselina jablčná), bylinné výťažky (0,5 %) z bazy čiernej, rakytníka, bahniatka, mäty piepornej, tymianu, šalvie lekárskej, pestrec mariánsky, rebríček, pálenka, slez, vňať, rozchod a jablčník, koncentrát citrónovej šťavy, sladidlo (glykozidy steviolu), prírodné arómy, koncentrát (sladké zemiaky, mrkva), mentol.
Nutričné hodnoty | na 100 g |
energetická trieda: |
400 kJ / 1670 kJ |
tuk: | 0 g |
z toho: nasýtené mastné kyseliny: | 0 g |
sacharidy: | 98 g |
z toho cukry: | 76 g |
proteín: | 0,0 g |
soľ: | 0,00 g |
Referenčné množstvo pre priemerné
Ricola AG
Adresa: Baselstrasse 31, 4242 Laufen, Švajčiarsko
www.ricola.com/de-de
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.